Retour

We doen erg ons best om je pakket zo goed mogelijk af te leveren, maar het kan ondanks dat zijn dat je toch niet helemaal tevreden bent. Dan kun je het product als volgt retourneren:

Retourneren kan tot 14 dagen vanaf de bezorgdatum.

Meldt je retour aan via [email protected]. Stuur het product inclusief originele verpakking en voldoende gefrankeerd naar: Marieke ten Berge, Groote Woldweg 81, 8097RR Oosterwolde.

De verzendkosten zijn voor je eigen rekening en het is voor eigen risico. Retourzendingen die niet zorgvuldig zijn verpakt en of beschadigd of onvoldoende gefrankeerd zijn kunnen wij helaas niet terug uitbetalen. Na goedkeuring van je retourzending betalen wij binnen 5 werkdagen het bedrag terug op je bankrekening.

 

Ruilen

Wil je een artikel ruilen dan kan dat, maar wij vergoeden niet de verzendkosten. Deze zijn geheel voor eigen rekening. Stuur in een mail aan [email protected] welk artikel je wilt ruilen en waarvoor. Zorg dat het artikel goed verpakt en voldoende gefrankeerd is. Als het beschadigd of onvoldoende gefrankeerd blijkt te zijn, kunnen we het niet in behandeling nemen. Als wij de verzendkosten van het opnieuw te opsturen artikel hebben ontvangen sturen we het product zo snel mogelijk naar je toe.

Bij het ruilen van producten is het risico geheel voor de koper.